Tervetuloa siivouspalveluista kertovan blogini pariin! Tämän kertaisessa artikkelissani sukellamme liiketilojen ja toimistojen siistinä pitämisen maailmaan. Työympäristön siisteys on monelta kantilta tärkeää, mutta saatamme joskus ottaa sen jopa itsestäänselvyytenä. Itsekseen ei toimistokaan kuitenkaan puhdistu, vaan siisteyden ylläpitämiseksi kannattaa toimistosiivous tilata ammattitaitoiselta tekijältä.

Toimiston siivoaminen on erilaista kuin kodin

Toimistojen ja liiketilojen siivoaminen on melko erilaista kuin kotitalouksien siivoaminen. Varsinkin toimistoissa tilat ovat avarampia ja tavaraa vähemmän. Toisaalta elektroniikkaa, kuten tietokoneita ja tulostimia on huomattavasti enemmän kuin kotona. Nämä laitteet keräävät pölyä ja pölyttyessään voivat aiheuttaa palovaaran. Toimitiloissa keskitytäänkin usein pölyn poistamiseen ja roskien pois viemiseen. Myös ikkunat ja siistit WC-tilat ovat tärkeitä huomion kohteita. Toimitilat pysyvät helpommin järjestyksessä, kun jokaiselle tarvikkeelle ja paperille on oma paikkansa. Tämä toki pätee myös kotioloihin, mutta useamman ihmisen toimistossa se on erityisen tärkeää. Näin tärkeät dokumentit eivät huku kaaokseen ja jokainen tietää mistä mikäkin mappi löytyy.

Panostus motivaatioon ja työterveyteen

Työtilojen siisteydellä on suuri vaikutus työntekijöiden terveyteen ja motivaatioon. Likaisessa tilassa leviävät taudit ja huono sisäilma on terveydelle haitaksi. Sisäilman kannalta kunnollinen ilmanvaihto on toki tärkeää, mutta siihen vaikuttaa myös pölyn ja lian poistaminen tiloista, roskien vieminen pois sekä lempeiden siivousaineiden käyttö.

Jokainen meistä on tehokkaimmillaan silloin kun saamme työskennellä tilassa, jossa työvälineet löytyvät helposti ja ovat käyttökunnossa. Monella on kuitenkin tarpeeksi tekemistä omien työtehtävien parissa eikä toimiston tai liiketilan siistimistä kannata jättää työntekijöiden kontolle. Saat varmasti paremman tuloksen, kun palkkaat tehtävään alan ammattilaisen, joka suorittaa siivouksen nopeasti ja tehokkaasti. Sellainen on vaikkapa MTB-Siivouspalvelu Oy. Toimistosiivous hoituu asiantuntevalta siivouksen ammattilaiselta huomaamattomasti ja mutkattomasti. Itse asiassa paras merkki toimivasta palvelusta on se, että sen huomaa vasta kun se puuttuu. Luotettavasta tekijästä kannattaa pitää kiinni, sillä siivous sujuu aina nopeammin kun paikka on siivoojalle tuttu.

Vertaile palveluntarjoajia

Siivouspalveluiden hintaa ja valikoimaa on helppo tarkastella netistä. Voit hakea paikkakuntasi palveluita ja vertailla niiden hintoja tai laittaa useammalle tarjouspyynnön. Erilaisten suositusten pyytäminen kavereilta tai lukeminen netistä auttaa myös pääsemään luotettavan tekijän jäljille.

jaa